Botox

Napjainkban egyre nagyobb elvárás a fiatalos megjelenés, mely önbizalmat, munkát, jó teljesítmény biztosíthat. A ráncok kialakulásáért a bőr rugalmasságának csökkenése mellett a gravitáció, és a az állandó működő mimikai izmok felelősek. Ennek alapján megkülönböztetünk gravitációs és mimikai ráncokat. A mimikai (vagy dinamikus) ráncok legjobb példái a szemöldök közötti „mérges” ráncok, a homlok haránt „gondolkodó” redői és a szemek két oldalán látható szarkalábak. Ezekere a mimikai ráncokra az egyik leghatékonyabb kezelési lehetőség a BOTOX injekció. Hatására a mimikai izmok a kezelt területen nem húzódnak össze, így nem tudnak létrejönni a zavaró ráncok.

Az eljárás gyors és egyszerű. Egy vékony tűvel a kezelt területen 4-15 szúráspont lehetséges, ezek többnyire nem fájdalmasak. Hatásukra 5-6 hónapos időszakra a kezelt területen eltűnnek a ráncok, az arc pihentebbnek, kisímultnak, lágyabbnak tűnik.

A BOTOX injekció hatása a beadás után 4-5 nappal jelentkezik és 5-6 hónapos ideig art. Ezt követően a kezelés biztonsággal ismételhető, azonos hatékonysággal.

A jól elvégzett és időben megkezdett Botox kezelés hosszú időre elhalaszthatja a bonyolultabb időigényesebb műtéti eljárásokat.


Írjon nekünk!